Μειωμένη τιμή:9,20 €
ΚωδικόςPO014284
Μειωμένη τιμή:9,20 €
Χρειάζεσαι κάτι ΑΜΕΣΑ; Επίλεξε Express Αυθημερόν παράδοση ή έλα Απευθείας στα Φαρμακεία μας! Έχουμε Ίδιες Τιμές!
Ποσότητα
Ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή & για παραγγελίες έως τις 12:00μ.μ.
*Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει κατά την επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα.




Caudalie Rose de Vigne Shower Gel Αφρόλουτρο με Άρωμα Τριαντάφυλλο Eμπλουτισμένο με αλόη, αυτό το Αφρόλουτρο χωρίς σαπούνι και χωρίς parabens έχει μια ήπια φυτική καθαριστική βάση που σέβεται το φυσιολογικό pH όλων των τύπων επιδερμίδας, ακόμη και των πιο ευαίσθητων. Το δροσερό και φυτικό άρωμά του φέρνει στον νου τις δροσοσταλίδες της αυγής πάνω στα τριαντάφυλλα του αμπελιού που παντρεύονται με όξινες νότες από ραβέντι. Για όσες και όσους θέλουν να μετατρέψουν το ντους σε μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης χάρη σ' αυτό το διακριτικά αρωματισμένο νέκταρ σε μορφή τζελ. ΧΡΗΣΗ Σχηματίστε αφρό σε βρεγμένη επιδερμίδα.
Ξεπλένεται πολύ εύκολα και αφήνει στην επιδερμίδα μόνο το φίνο αρωματικό χνάρι του Rose de Vigne. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Aqua (Water), Decyl Glucoside*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Glycerin*, Sucrose Cocoate*, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propanediol*, Sodium Glutamate, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Coconut Acid*, Citric Acid*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol (171/006) *origine végétale
για παραγγελίες άνω των 39€ και έως 2 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν
Eπιστρέψτε την παραγγελία σας ή μέρος από αυτή εντός 14 ημερών
Παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από ένα κατάστημα μας
Κάντε σήμερα την παραγγελία σας και παραλάβετε αύριο στην πόρτα σας
check_circle
check_circle
Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας, να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις. Μάθετε περισσότερα.